Black Roses

A Női Portál

1014_1.jpg

szezammagos_csirke.jpg

 

 

Szezámmagos csirke:

Hozzávalók:

·                            40 dkg csirkemell kockázva

·                            A páchoz:

·                            1/2 kávéskanál só

·                            1/2 kávéskanál bors

·                            1 kávéskanál cukor

·                            1 evőkanál olaj

·                            A bundához:

·                            1 tojás

·                            2 evőkanál olaj

·                            12 dkg liszt

·                            1 kávéskanál sütőpor

·                            1,5 dl víz

·                            1 kávéskanál só

·                            A sziruphoz:

·                            2 evőkanál méz

·                            3 evőkanál cukor

·                            2-3 evőkanál ketchup

·                            1 evőkanál 10%-os ecet

·                            1 kávéskanál Erős Pista

·                            1-2 marék pirított szezámmag

Elkészítés:

A csirkemellet bepácolom. A bunda hozzávalóit összekeverem, ebbe forgatom a húst, majd forró, bő olajban kisütöm. A szirup anyagait is összekeverem, a kisütött húst ebben megforgatom, majd meghintem szezámmaggal, és már tálalom is.

Megjegyzés:

Szirup és szezámmag nélkül megkapjuk az illatos-omlós csirkét.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 55
Heti: 75
Havi: 190
Össz.: 24 435

Látogatottság növelés
Oldal: Ehető?
Black Roses - © 2008 - 2024 - blackroses.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »